Over mij

Mijn naam is Erik Abbink en inmiddels heb ik ruime werkervaring als beschermingsbewindvoerder. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik gebruiken om zelfstandig als professioneel bewindvoerder mensen te helpen. 

Beschermingsbewind is een forse maatregel, daarom probeer ik ervoor te zorgen dat mijn klanten hier zo min mogelijk last van hebben. Natuurlijk wel binnen de mogelijkheden die er zijn. Ik houd van duidelijk en open communiceren (zeggen wat je doet, doen wat je zegt), respectvol omgaan met elkaar en wanneer het kan zo snel mogelijk antwoord geven op vragen. 

Mijn doel is mensen die vanwege hun geestelijke en/of lichamelijke toestand onder bewind worden gesteld zo goed mogelijk te helpen met hun geldzaken. Voor sommigen kan dit tijdelijk zijn en wordt er aan zelfredzaamheid gewerkt om in de toekomst weer deels of volledig de geldzaken zelf te regelen. Mensen met (problematische) schulden zijn ook welkom maar dan moet er daarnaast wel sprake zijn van een geestelijke of lichamelijke toestand als reden voor het instellen van beschermingsbewind.

Mocht je meer willen weten dan kun je mij bellen op 06-41843334 (op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:30 en 12:30) of mailen naar info@abbinkbeschermingsbewind.nl. Ook kun je het contactformulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.